In 1979 heb ik mijn MBO-V diploma behaald en ben ik binnen het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam werkzaam geweest op verschillende volwassen verpleegafdelingen.
Per toeval kwam ik op de kinderafdeling terecht, waarvan ik direct wist: ‘Dit is waar mijn hart ligt!’ Ik heb de kinderaantekening behaald en ben mij in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam verder gaan specialiseren in de intensieve zorg voor ernstig zieke kinderen.

In 1990 ben ik op de Kinder Intensive Care en de Neonatologie Intensive Care van het Universitair Medisch Centrum Groningen gaan werken. Na 8 jaar heb ik de stap gemaakt naar het Brandwondencentrum van het Martini ziekenhuis in Groningen, waar ik mijn passie voor de zorg voor kinderen ook weer kwijt kon.

Van 2002 tot aan mijn start als ZZP’er in 2018, ben ik werkzaam geweest als (regie)verpleegkundige en praktijkopleider op de kinderafdeling in het Ommelander ziekenhuis te Winschoten.

Na al die jaren werkzaam te zijn geweest voor en binnen een organisatie, ging de verzakelijking mij tegenstaan en heb ik de keus gemaakt om als ZZP’er bij kinderen thuis aan de slag te gaan. Op deze manier kan ik mét mijn brede ervaring, maar op mijn eigen wijze, zorg verlenen aan kinderen met een intensieve zorgbehoefte.
Wat is daarmee een wereld voor me open gegaan en wat geniet ik er elke dag weer van om op deze manier van betekenis te kunnen zijn voor deze kinderen en hun ouders!